Het NAUI Divemaster brevet is het op één na hoogste brevet. U leert in deze opleiding o.a. hoe u  duik en / of duikevenementen moet organiseren en te begeleiden voor gebrevetteerde duikers. Ook leert u hoe u een instructeur kan assisteren tijdens duikopleidingen.  De Divemaster is ook meestal diegene die de mooie plekjes onder water weet te vinden en de mensen onderwater kan rondleiden. Maak van uw hobby uw beroep, de vraag naar NAUI professionals is hoog!

Details over deze opleiding:

(eLearnpakket voor deze opleiding is beschikbaar)

De NAUI organisatie leren kennen, Assisteren in lessituaties, Organisatie van verschillende type duiken, Briefing- en de-briefing technieken, Juridische zaken en Redding en Noodprocedures.

Duur van de opleiding:
Voor deze zeer intensieve opleiding moet u wel 50 uur tijd investeren. Stage lopen in de duikschool en assisteren tijdens een gehele ScubaDiver opleiding zijn verplichte onderdelen.

Na het behalen van uw Divemaster brevet kunt en mag u:

  • Duiken en duikevenementen organiseren voor gebrevetteerde duikers
  • Een instructeur assisteren bij het geven van duikopleidingen.
  • Deelnemen aan de instructeurs opleiding (ITC) *

* Het volgen van het Instructor Preparatory Program en certificering als NAUI Assistent Instructor wordt sterk aanbevolen alvorens deel te nemen aan de ITC.

Kosten:
De kosten voor deze cursus: € 745,-  Deze prijs is inclusief e-learning, boek op pdf formaat en certificering.

Vereisten vooraf:
Leeftijd minimaal 18 jaar. Gebrevetteerd als NAUI Master Scuba Diver en gebrevetteerd als NAUI Scuba Rescue Diver of gelijkwaardig.  In het bezit van een geldig EHBO-diploma en een geldig reanimatie diploma. Minimaal 60 gelogde duiken in uw logboek. Een medische goedkeuring door een duikerarts (NICDA) voor de duiksport niet ouder dan 12 maanden.

Opgeven en betalen:
U kunt zich voor deze opleiding opgeven door ons te bellen of e-mailen. Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bellen wij u terug. Na opgave ontvangt u per e-mail of per post een bevestiging met een factuur. Als de betaling binnen is sturen wij u direct het lesmateriaal (voor zelfstudie!) toe.

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.