Voor de NAUI Skin Diver opleiding hoef je geen uitstekende zwemmer te zijn om toch te leren snorkelen. Snorkelen is een leuke sport voor jong en oud. Je zult snorkelend de onderwaterwereld kunnen verkennen. Dat hoeft niet altijd in een ver mooi land te zijn want er zijn talloze heldere waterplassen in de omgeving. Wat dacht u van het heldere water van ons eigen Zeeland, dit is een prima snorkel plaats. Daarnaast is snorkelen ook een goede manier om een betere ademhalingstechniek aan te leren en het is super goed voor je conditie.


Details over deze opleiding:

Een goede introductie in het snorkelen verhoogt het plezier en het gemak waarmee je het water in gaat. In onze snorkelcursus leert u hoekduiken, rechtstandig duiken, rol achterwaarts, masker klaren, dolfijn- schaarslag en de commandosprong. Verder besteden we aandacht aan technieken voor het leegblazen van de snorkel, manieren om het water in en uit te gaan, correcte opstijgingen, het buddysysteem en noodprocedures.

De momenten waarop u de theorieles wilt volgen kunt u zelf kiezen. Ook vooraf aan de zwembadtraining kunt u op vrijdagavond vanaf 20:00 uur tot 21:00 uur theorieles volgen in het leslokaal in het zwembad "De Watertoren" in Winschoten. Aansluitend hierop zijn dan de zwembadoefeningen en trainingen tot 22:00 uur.

Ook is er de mogelijkheid om na afspraak van maandag t/m zondag gebruik te maken van open lucht zwembad de Ringberg te Scheemda op reguliere openingstijden. (toegangskosten € 3,50)

Duur van de opleiding:
2 uur zwembad en 1 uur theorie.

Kosten:
De totale kosten zijn € 45,-  Deze prijs is inclusief gebruik van het snorkelmateriaal.

Vereisten vooraf:
Het bestuderen van het cursusmateriaal voor aanvang van de opleiding. De snorkelcursus kan gevolgd worden door iedereen met een zwemdiploma! (jong of oud).

Opgeven en betalen:
U kunt zich voor deze opleiding opgeven door ons te bellen of e-mailen. Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bellen wij u terug. Na opgave ontvangt u per e-mail of per post een bevestiging met een factuur. Als de betaling binnen is sturen wij u direct het lesmateriaal (voor zelfstudie!) toe.

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.