Een groot aantal duikers duikt alleen op een vakantiebestemming. Er zal dus meestal een jaar niet meer gedoken zijn. Je duiktechniek maar vooral het gevoel alles onder controle te hebben is dan verdwenen. Een NAUI opfris cursus geeft je dan de mogelijkheid om je vaardigheden weer op te halen zodat je op je vakantiebestemming meteen kunt gaan duiken. Uit je logboek blijkt immers dat je laatste duiken niet zo lang geleden waren. Bij alle NAUI opleidingen staat veiligheid voorop en daarom behandelen wij ook altijd reddingsvaardigheden zodat u vol zelfvertrouwen en veilig zelfstandig kunt duiken. Tijdstip en dagdeel van de opleiding wordt gegeven in overleg met de leerling.


Details over deze opleiding:

(eLearnpakket voor deze opleiding is beschikbaar)

De NAUI Opfriscursus bestaat uit theorie lessen, zwembad oefeningen en 1 buitenduik. De momenten waarop u de theorielessen wilt volgen kunt u zelf kiezen. Ook vooraf aan de zwembadtraining kunt u op vrijdagavond vanaf 20:00 uur tot 21:00 uur theorieles volgen in het leslokaal in het zwembad "De Watertoren" in Winschoten. Aansluitend hierop zijn dan de zwembadoefeningen en trainingen tot 22:00 uur.

Ook is er de mogelijkheid om na afspraak van maandag t/m zondag gebruik te maken van open lucht zwembad de Ringberg te Scheemda op reguliere openingstijden. (toegangskosten € 3,50)

Natuurlijk spreken wij samen met u af wanneer u de buitenduiken gaat maken. Dit kan op elke dag van de week of in het weekend worden gedaan.

Duur van de opleiding:
De gehele opleiding bestaat uit 2 theorie lessen, 2 uur zwembad oefeningen en 1 buitenduik (waar en wanneer in overleg met de leerling). De cursus zal binnen drie maanden na startdata moeten zijn afgerond. Indien dit niet het geval is zullen de eventuele meerkosten aan u worden doorberekend!

Kosten:
De kosten voor deze cursus: € 175,-  Een complete duikuitrusting (standaard maten) wordt tijdens de cursus gratis door ons ter beschikking gesteld.

Vereisten vooraf:
In het bezit zijn van een duikbrevet. Medisch geschikt zijn voor de duiksport (gekeurd zijn door een duikerarts (NICDA) voor aanvang van de opfriscursus).

Opgeven en betalen:
U kunt zich voor deze opleiding opgeven door ons te bellen of e-mailen. Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bellen wij u terug. Na opgave ontvangt u per e-mail of per post een bevestiging met een factuur. Als de betaling binnen is sturen wij u direct het lesmateriaal (voor zelfstudie!) toe.

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.